Nieuws

Er bestaan niet veel andere tijdloze klassiekers dan de Series 7™ en Grand Prix stoelen van Arne Jacobsen. Tot 31 mei 2020 biedt Fritz Hansen u zes Series 7 of Grand Prix stoelen aan voor de prijs van 5. Het is het perfecte moment om uw eetkamer op te frissen. De elegantie van dit design past mooi met elke soort eettafel in elk type interieur. Kom zeker eens langs bij Designhus Tervuren!

Schermafbeelding 2020 02 13 om 10.11.47

Op dinsdag 12 mei heropenen we onze showroom in Tervuren en verwelkomen we u graag weer persoonlijk. Om uw winkelbezoek veilig en vlot te laten verlopen tijdens de reguliere openingsuren, verzoeken we u volgende maatregelen te respecteren om de verspreiding van het Covid-19 virus klein te krijgen:

  • Verplichte ontsmetting van de handen aan de ingang.
  • Max. 8 personen worden tegelijkertijd toegelaten in de winkel.
  • Respecteer 1,5m afstand t.o.v. van anderen.
  • Draag een mondmasker indien mogelijk.
  • Vraag onze hulp om zitmeubelen te testen en om producten vast te nemen.
  • Betaal zoveel mogelijk met uw bankkaart.
  • Verlaat onze winkel via de aparte uitgang.

Voor de bespreking van een interieurproject maakt u best een afspraak. Wij danken u alvast voor uw begrip en medewerking.

Skandinavisk zorgt in 2020 voor een complete make-over van de hele collectie geurkaarsen, diffusers en zeepproducten. De verpakkingen van de 'original' reeks met Scandinavische producten met een discreet parfum worden nog ecologischer vervaardigd. Omdat wij zullen starten met de 'next generation' collectie van Skandinavisk, en zowel handzeep als de kleine dagelijkse genoegens in Coronatijden onmisbaar zijn, bieden we u 25% korting op onze voorraad originele collectie Skandinavisk (behalve op refill producten). U kan rechtstreeks bestellen via onze webshop. De korting geldt zolang onze voorraad strekt en is niet cumuleerbaar met andere kortingen.

FD7E21EE EAC3 4F0B B108 237469F7B0D8 4 5005 c

Voor de nieuwste LOVI-reeks heeft Anne Paso heeft zich laten inspireren door dieren die in en rond de zee leven. Elk DIY-ontwerp is makkelijk om te assembleren zonder lijm. De diertjes zijn verpakt als postkaart, die je ook zelf snel kan versturen naar jong én oud! Ontdek de nieuwe reeks bij de LOVI-dierenop onze webshop!

Schermafbeelding 2020 04 01 om 09.41.22

Fritz Hansen brengt de Ant stoel nu ook uit in 3 nieuwe kleuren en met een verlaagde prijs. Arne Jacobsen fans krijgen dus nu de mooie kans om de Ant een vast plekje te geven in huis. De Ant past met zijn veelzijdige en unieke uitstraling bij elke designstijl. De stoel is eenvoudig en tegelijk luxueus, en blijft ondanks zijn rijke geschiedenis sinds 1952 voor altijd jong. Ontdek de nieuwe kleuren Pale yellow, Pale pink en Pale grey hier in onze webshop!

Schermafbeelding 2020 03 28 om 14.13.07

Inschrijven voor de nieuwsbrief