Nieuws

8862D4C0 D5BD 49BB BE5B B0DD9D65578E

Sommige dingen worden beter met de jaren. De Series 7 bureaustoel is een tijdloos design van Arne Jacobsen dat lang meegaat en smaakvolle elegantie en functionaliteit biedt in uw thuiskantoor.

Koop nu de zwarte speciale editie van het model 3217 aan de uitzonderlijke prijs van 1210€ (in plaats van 1905€) bij Designhus.

Het kastsysteem base heeft een puur uiterlijk, klassieke vorm, en dat alles in de gebruikelijke interlübke kwaliteit. Het beste bewijs dat minder vaak meer is.

De base kledingkast is nu verkrijgbaar vanaf 950€: 

 - Prijs per meter basis incl. 2 legplanken en een kledingroede voor 950€

- Matte lak sneeuwwit – binnen en buiten

- Twee hoogtes en zeven breedtes

- Twee mooie greepvarianten

Contacteer ons voor meer info en prijzen van de configuratiemogelijkheden van de base kledingkasten.

Deze campagne is geldig tot 31 december 2021

DC4CAFEA D22F 4CB4 AD30 4C14A588296E 

In 1953 heeft Finn Juhl een paneelsysteem ontworpen om zijn interieurontwerpen op een gesofisticeerde manier aan te vullen. Het paneelsysteem transformeert een muur tot een integraal deel van een totaalconcept. House of Finn Juhl heeft dit systeem heruitgebracht omdat het nog steeds praktisch is en het beantwoordt aan de hedendaagse noden aan een flexibel opbergsysteem. Dit Panel system maakt nu ook deel uit van de Designhus Project Studio in Tervuren om unieke interieurs te creëren. We geven u hierover graag advies op maat! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer info.

panelsystem

Bij Designhus krijgt u 10% korting bij een bestelling van alle varianten van de SIMPLE bedreeks van Zeitraum. Dit aanbod is geldig tot 31 December 2021. Ontdek alle mogelijkheden en basisprijzen via de online ZEITRAUM configurator.

FA9B75DD 7EF6 4821 AAC6 12FE6EDE0114 4 5005 c

logo achetgrondOp zoek naar professioneel advies om uw interieur een echte nordic touch te geven of hulp nodig om uw woon- of bedrijfsruimte in te richten?
Wie houdt van een tijdloze Scandinavische woonstijl, kan bij Designhus nu ook terecht in onze nieuwe projectstudio voor uitgebreider interieur- en
stijladvies. Voor uw specifieke project zoeken we naar de beste aanpak en formule. Onze architecte kan ter plaatse komen om met u naar de juiste stukken en combinaties te zoeken om uw uniek interieur op maat te creëren. Contacteer ons voor een eerste vrijblijvende afspraak of kom eens langs in de showroom om samen uw interieurwensen te realiseren!

Inschrijven voor de nieuwsbrief