Nieuws

Van 1maart tot en met 6 April 2024, kan u bij Designhus 30% besparen op 37 ready-made meubels uit de Montana Selection serie. Beschikbaar in Montana's 41 lakkleuren.

D986555D AA55 4331 AFAD DDCC4AB90A43

Designhus is gesloten van zondag 25 februari tot en met maandag 4 maart 2024.

In 1953 heeft Finn Juhl een paneelsysteem ontworpen om zijn interieurontwerpen op een gesofisticeerde manier aan te vullen. Het paneelsysteem transformeert een muur tot een integraal deel van een totaalconcept. House of Finn Juhl heeft dit systeem heruitgebracht omdat het nog steeds praktisch is en het beantwoordt aan de hedendaagse noden aan een flexibel opbergsysteem. Dit Panel system maakt nu ook deel uit van de Designhus Project Studio in Tervuren om unieke interieurs te creëren. We geven u hierover graag advies op maat! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer info.

panelsystem

ACFAA498 2FDC 4D06 9B8D B1C803C81AE4

COR wordt 70! Om dit jubileum te vieren in 2024, kan u genieten van een selectie leder en stofhoezen aan een verjaardagsprijs. Ongeacht welk zitmeubel u wenst te bekleden.* 

Ontdek alle leder- en stofkleuren en voordeelprijzen bij Designhus in Tervuren en/of verken alvast de collectie op de website van COR.

*aanbod geldig tot 31.12.2024 maar niet combineerbaar met andere prijsdeals 

logo achetgrondOp zoek naar professioneel advies om uw interieur een echte nordic touch te geven of hulp nodig om uw woon- of bedrijfsruimte in te richten?
Wie houdt van een tijdloze Scandinavische woonstijl, kan bij Designhus nu ook terecht in onze nieuwe projectstudio voor uitgebreider interieur- en
stijladvies. Voor uw specifieke project zoeken we naar de beste aanpak en formule. Onze architecte kan ter plaatse komen om met u naar de juiste stukken en combinaties te zoeken om uw uniek interieur op maat te creëren. Contacteer ons voor een eerste vrijblijvende afspraak of kom eens langs in de showroom om samen uw interieurwensen te realiseren!

Inschrijven voor de nieuwsbrief