Nieuws

De hele maand augustus zijn er zomersolden bij Designhus!  In onze showroom te Tervuren vindt u een ruime selectie showroommodellen met een mooie korting! In de Designhus webshop vindt u ook de kleinere producten aan soldenprijs.

sale

In augustus 2020 biedt Designhus u bij elke nieuwe bestelling van een tafel 10% korting. Deze actie is geldig op alle eettafels, salon- en bijzettafeltjes, bartafels én alle bureaus van Andersen Furniture, Andtradition, Artek, Carl Hansen & Søn, COR, Erik Jørgensen, Fredericia, Fritz Hansen, HAY, House of Finn Juhl, Montana, Muuto, Naver, PP Møbler, Swedese, Verpan, Zeitraum en al onze andere merken. Klik op de foto om onze tafelcollectie te ontdekken via onze database!

Schermafbeelding 2020 07 30 om 11.25.08

 Om uw winkelbezoek veilig en vlot te laten verlopen tijdens de reguliere openingsuren, verzoeken we u volgende maatregelen te respecteren om de verspreiding van het Covid-19 virus klein te krijgen:

  • Verplichte ontsmetting van de handen aan de ingang.
  • Max. 8 personen worden tegelijkertijd toegelaten in de winkel.
  • Respecteer 1,5m afstand t.o.v. van anderen.
  • Draag een mondmasker.
  • Vraag onze hulp om zitmeubelen te testen en om producten vast te nemen.
  • Betaal zoveel mogelijk met uw bankkaart.

Voor de bespreking van een interieurproject maakt u best een afspraak. Wij danken u alvast voor uw begrip en medewerking.

Arne Jacobsen ontwierp de AJ lamp in 1957 voor het SAS Royal Hotel in Kopenhagen. In 2020 viert Louis Poulsen het 60ste jubileum van het SAS Royal Hotel met de herintroductie van de AJ Tafel Mini. Alle AJ familieleden – de tafellampen, de vloer- en de muurlamp – zijn ook opnieuw verkrijgbaar in de orginele versie in gepolijste RVS, en enkel in 2020, produceert Louis Poulsen de iconische lampen in 3 speciale kleuren: ultrablauw, zacht roos en het originele grijs.

8B9E42F4 E6B8 4304 BFB3 B607B7D6282B 4 5005 c

Skandinavisk zorgt in 2020 voor een complete make-over van de hele collectie geurkaarsen, diffusers en zeepproducten. De verpakkingen van de 'original' reeks met Scandinavische producten met een discreet parfum worden nog ecologischer vervaardigd. Omdat wij zullen starten met de 'next generation' collectie van Skandinavisk, en zowel handzeep als de kleine dagelijkse genoegens in Coronatijden onmisbaar zijn, bieden we u 25% korting op onze voorraad originele collectie Skandinavisk (behalve op refill producten). U kan rechtstreeks bestellen via onze webshop. De korting geldt zolang onze voorraad strekt en is niet cumuleerbaar met andere kortingen.

FD7E21EE EAC3 4F0B B108 237469F7B0D8 4 5005 c

Inschrijven voor de nieuwsbrief