Nieuws

Arne Jacobsen ontwierp de AJ lamp in 1957 voor het SAS Royal Hotel in Kopenhagen. In 2020 viert Louis Poulsen het 60ste jubileum van het SAS Royal Hotel met de herintroductie van de AJ Tafel Mini. Alle AJ familieleden – de tafellampen, de vloer- en de muurlamp – zijn ook opnieuw verkrijgbaar in de orginele versie in gepolijste RVS, en enkel in 2020, produceert Louis Poulsen de iconische lampen in 3 speciale kleuren: ultrablauw, zacht roos en het originele grijs.

8B9E42F4 E6B8 4304 BFB3 B607B7D6282B 4 5005 c

Op dinsdag 12 mei heropenen we onze showroom in Tervuren en verwelkomen we u graag weer persoonlijk. Om uw winkelbezoek veilig en vlot te laten verlopen tijdens de reguliere openingsuren, verzoeken we u volgende maatregelen te respecteren om de verspreiding van het Covid-19 virus klein te krijgen:

  • Verplichte ontsmetting van de handen aan de ingang.
  • Max. 8 personen worden tegelijkertijd toegelaten in de winkel.
  • Respecteer 1,5m afstand t.o.v. van anderen.
  • Draag een mondmasker indien mogelijk.
  • Vraag onze hulp om zitmeubelen te testen en om producten vast te nemen.
  • Betaal zoveel mogelijk met uw bankkaart.
  • Verlaat onze winkel via de aparte uitgang.

Voor de bespreking van een interieurproject maakt u best een afspraak. Wij danken u alvast voor uw begrip en medewerking.

In 1953 heeft Finn Juhl een paneelsysteem ontworpen om zijn interieurontwerpen op een gesofisticeerde manier aan te vullen. Het paneelsysteem transformeert een muur tot een integraal deel van een totaalconcept. House of Finn Juhl heeft dit systeem heruitgebracht omdat het nog steeds praktisch is en het beantwoordt aan de hedendaagse noden aan een flexibel opbergsysteem. Dit Panel system maakt nu ook deel uit van de Designhus Project Studio in Tervuren om unieke interieurs te creëren. We geven u hierover graag advies op maat! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer info.

panelsystem

Skandinavisk zorgt in 2020 voor een complete make-over van de hele collectie geurkaarsen, diffusers en zeepproducten. De verpakkingen van de 'original' reeks met Scandinavische producten met een discreet parfum worden nog ecologischer vervaardigd. Omdat wij zullen starten met de 'next generation' collectie van Skandinavisk, en zowel handzeep als de kleine dagelijkse genoegens in Coronatijden onmisbaar zijn, bieden we u 25% korting op onze voorraad originele collectie Skandinavisk (behalve op refill producten). U kan rechtstreeks bestellen via onze webshop. De korting geldt zolang onze voorraad strekt en is niet cumuleerbaar met andere kortingen.

FD7E21EE EAC3 4F0B B108 237469F7B0D8 4 5005 c

logo achetgrondOp zoek naar professioneel advies om uw interieur een echte nordic touch te geven of hulp nodig om uw woon- of bedrijfsruimte in te richten?
Wie houdt van een tijdloze Scandinavische woonstijl, kan bij Designhus nu ook terecht in onze nieuwe projectstudio voor uitgebreider interieur- en
stijladvies. Voor uw specifieke project zoeken we naar de beste aanpak en formule. Onze architecte kan ter plaatse komen om met u naar de juiste stukken en combinaties te zoeken om uw uniek interieur op maat te creëren. Contacteer ons voor een eerste vrijblijvende afspraak of kom eens langs in de showroom om samen uw interieurwensen te realiseren!

Inschrijven voor de nieuwsbrief