Nieuws

Geniet nu van 20% korting op alle AAC en AAS modellen van HAY's tijdloze en veelzijdige collectie, die een update kreeg met nieuwe kleuren en gemaakt wordt in 100% recycleerbaar plastic. Deze campagne loopt tot 16 oktober 2023 bij Designhus Tervuren. 

De 20% actie is van toepassing  op alle modellen van de standaard About a Chair en About a Stool collectie, met inbegrip van de nieuwe kleuren en de gestoffeerde versies. 

A0F7541C 5185 48D2 A9B8 55922C517FC7

In 1949 ontwierp Hans J. Wegner zijn iconische CH24 Wishbone Chair voor Carl Hansen & Son. Deze stoel neemt intussen een belangrijke plaats in binnen de wereld van het hedendaagse design. Er loopt nu een unieke prijspromotie op vier varianten van de CH24 stoel in eik. Onderstaande versies van de Wishbone stoel met natuurkoord in geöliede, wit geöliede, gezeepte en zwart geverfde eik zijn momenteel verkrijgbaar aan de speciale prijs van 750€. Dit aanbod is geldig tot 30 november 2023 bij Designhus Tervuren. 

3011C000 06CB 40CC 9B4B 7DF13CD5010F

logo achetgrondOp zoek naar professioneel advies om uw interieur een echte nordic touch te geven of hulp nodig om uw woon- of bedrijfsruimte in te richten?
Wie houdt van een tijdloze Scandinavische woonstijl, kan bij Designhus nu ook terecht in onze nieuwe projectstudio voor uitgebreider interieur- en
stijladvies. Voor uw specifieke project zoeken we naar de beste aanpak en formule. Onze architecte kan ter plaatse komen om met u naar de juiste stukken en combinaties te zoeken om uw uniek interieur op maat te creëren. Contacteer ons voor een eerste vrijblijvende afspraak of kom eens langs in de showroom om samen uw interieurwensen te realiseren!

In 1953 heeft Finn Juhl een paneelsysteem ontworpen om zijn interieurontwerpen op een gesofisticeerde manier aan te vullen. Het paneelsysteem transformeert een muur tot een integraal deel van een totaalconcept. House of Finn Juhl heeft dit systeem heruitgebracht omdat het nog steeds praktisch is en het beantwoordt aan de hedendaagse noden aan een flexibel opbergsysteem. Dit Panel system maakt nu ook deel uit van de Designhus Project Studio in Tervuren om unieke interieurs te creëren. We geven u hierover graag advies op maat! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer info.

panelsystem

Vanaf dit najaar is de collectie van COR ook bij Designhus te vinden. We introduceren met veel genoegen het designmeubilair van het Duitse merk, dat sinds 1954 tijdloos design van onberispelijke kwaliteit produceert. Ontdek de uitgebreide COR collectie met sofa’s, loungezetels, stoelen en tafels in Tervuren. Test onder meer het grote comfort van de Conseta sofa in onze showroom en de eindeloze mogelijkheden en troeven van deze klassieker. Deze modulaire sofa wordt op maat van uw interieur samengesteld, alsook afgestemd op uw persoonlijk zitcomfort en esthetische wensen! Klik HIER om alle COR catalogi te ontdekken.

bannerCOR

Inschrijven voor de nieuwsbrief