Nieuws

Er bestaan niet veel andere tijdloze klassiekers dan de Series 7™ en Grand Prix stoelen van Arne Jacobsen. Tot 31 mei 2020 biedt Fritz Hansen u zes Series 7 of Grand Prix stoelen aan voor de prijs van 5. Het is het perfecte moment om uw eetkamer op te frissen. De elegantie van dit design past mooi met elke soort eettafel in elk type interieur. Kom zeker eens langs bij Designhus Tervuren!

Schermafbeelding 2020 02 13 om 10.11.47

De Skandinavisk collectie met geurkaarsen en diffusers werd uitgebreid met onder meer body en hand wash producten. U kan deze nieuwe reeks Scandinavische verzorgingsproducten met een discreet parfum voortaan ook verkrijgen bij Designhus in Tervuren en op onze webshop.

Schermafbeelding 2019 10 16 om 14.28.43

In 1953 heeft Finn Juhl een paneelsysteem ontworpen om zijn interieurontwerpen op een gesofisticeerde manier aan te vullen. Het paneelsysteem transformeert een muur tot een integraal deel van een totaalconcept. House of Finn Juhl heeft dit systeem heruitgebracht omdat het nog steeds praktisch is en het beantwoordt aan de hedendaagse noden aan een flexibel opbergsysteem. Dit Panel system maakt nu ook deel uit van de Designhus Project Studio in Tervuren om unieke interieurs te creëren. We geven u hierover graag advies op maat! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer info.

panelsystem

Fritz Hansen biedt tot 1 april 2020 de klassieke PK22 lounge chair, de PK33 Stool en de PK91Folding Stool van Poul Kjaerholm aan in een nieuwe uitvoering voor een erg aantrekkelijke prijs. Het Nuance leer in Smoked Grey biedt een nieuwe visuele, tactiele en duurzame ervaring. Elke grijsnuance wordt mooi geaccentueerd door de textuur van het leer met zijn natuurlijke en imperfecte motieven. Bij een eerste aanraking voelt u al zijn zachtheid en authenticiteit.

IMG 8889

logo achetgrondOp zoek naar professioneel advies om uw interieur een echte nordic touch te geven of hulp nodig om uw woon- of bedrijfsruimte in te richten?
Wie houdt van een tijdloze Scandinavische woonstijl, kan bij Designhus nu ook terecht in onze nieuwe projectstudio voor uitgebreider interieur- en
stijladvies. Voor uw specifieke project zoeken we naar de beste aanpak en formule. Onze architecte kan ter plaatse komen om met u naar de juiste stukken en combinaties te zoeken om uw uniek interieur op maat te creëren. Contacteer ons voor een eerste vrijblijvende afspraak of kom eens langs in de showroom om samen uw interieurwensen te realiseren!

Inschrijven voor de nieuwsbrief