Designhus houdt van het noorden waar design een vanzelfsprekend onderdeel vormt van het dagelijkse leven en cultuur. Wat ons betreft, zou de wereld  een stuk minder mooi zijn zonder de traditie van het Scandinavische design. Wij selecteren het beste moderne en hedendaagse Nordic design voor u. In onze showroom in het centrum van Tervuren vindt u de 'fine fleur' van nordic designmeubelen, verlichting en woonaccessoires. Een bezoek aan Designhus dompelt u onder in een nordic atmosfeer met vele cultklassiekers en het beste hedendaagse design.

Onze uitgebreide collectie nordic design omvat loungezetels, sofa's, stoelen, tafels, lampen, opbergmeubelen, tapijten en woonaccessoires. We verdelen onder meer topmerken zoals Fritz Hansen, Artek, Louis Poulsen, Carl Hansen & Søn, House of Finn Juhl, PP Møbler, Fredericia, Montana, COR, Georg Jensen, Iittala, Marimekko,...naast new nordic brands zoals HAY, Muuto, Secto design, Andersen Furniture, Andtradition en LOVI. Een selectie meubelen, verlichting, woonaccessoires en geschenken kan u ook online bestellen via onze webwinkel!

Wie houdt van een tijdloze Scandinavische woonstijl, kan ook terecht in onze projectstudio voor interieur- en stijladvies. Voor uw specifieke project zoeken we naar de beste aanpak en formule. Contacteer ons voor een eerste vrijblijvende afspraak om samen uw interieurwensen te realiseren.

Sinds meer dan 10 jaar vindt u het noorden ook in Tervuren...bij Designhus!

En we zijn ook open op zondag van september tot april!

Kris Van Nieuwenhove en Ingrid Van Hecke