Designhus houdt van het noorden waar design een vanzelfsprekend onderdeel vormt van het dagelijkse leven en cultuur. Wat ons betreft, zou de wereld  een stuk minder mooi zijn zonder de traditie van het Scandinavische design. Wij selecteren het beste moderne en hedendaagse Nordic design voor u. In onze showroom in het centrum van Tervuren vindt u de 'fine fleur' van Nordic designmeubelen, verlichting en woonaccessoires. Een bezoek aan Designhus dompelt u onder in een Nordic atmosfeer met vele cultklassiekers en het beste hedendaagse design.

Onze collectie omvat loungezetels, sofa's, stoelen, tafels, lampen, opbergmeubelen, tapijten en woonaccessoires. We verdelen ondermeer Fritz Hansen, Artek, Louis Poulsen, Carl Hansen & Son, House of Finn Juhl, PP Mobler, Georg Jensen, Iittala, Marimekko,...naast jongere brands zoals HAY, Muuto, Secto design,Normann Copenhagen, Andtradition. Verlichting, woon- en tafelaccessoires kan u ook online bestellen via onze webwinkel!

Voortaan vindt u het noorden in Tervuren...bij Designhus! Wij vertellen u met plezier verhalen over de designers en hun ontwerpen en geven u graag gepersonaliseerd advies.

Kris Van Nieuwenhove en Ingrid Van Hecke